ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Εριφύλη Χιωτέλλη: Γιατί είμαστε αισιόδοξοι (video)

Τους τρεις λόγους,για τους οποίους η Πυξίδα, θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Κυριακής, παρουσιάζει η Εριφύλη Χιωτέλλη, στο νέο της βίντεο.

Η υποψήφια Δήμαρχος, δηλώνει » Είμαστε αισιόδοξοι και αισιόδοξες. Στις 26 Μαΐου θα γιορτάσουμε όλοι και όλες μαζί, την πρώτη μας νίκη»

Στο βίντεο, με πλάνα από κάθε μια από τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης, παρουσιάζονται όλοι και όλες οι υποψήφιοι της Πυξίδας σε κάθε ΔΕ

Οπως ακούγεται να λέει η ίδια:

Η Πυξίδα είναι η μόνη αυτοδιοικητική κίνηση που έχει πρόγραμμα και σχέδιο. Εχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για κάθε μία Δημοτική Ενότητα, αλλά και για το σύνολο του νέου Δήμου Μυτιλήνης.

Είναι επίσης η μόνη, που έχει καταθέσει ένα συγκεκριμένο και με χρονοδιάγραμμα πρόγραμμα συνεργασίας της νέας δημοτικής αρχής με τις κοινότητες.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες της Πυξίδας, είναι, όλες και όλοι, μαχητές της ζωής και της κοινωνίας. Ο κάθε ένας και η κάθε μία, στον τομέα τους.

Είναι συμπολίτες μας καθαροί και δεν κουβαλάνε τις ευθύνες που έχουν όλοι οι υπόλοιποι, για τη μιζέρια και την καθυστέρηση αυτού του τόπου.

Η Πυξίδα είναι ο αυθεντικός εκφραστής της διάθεσης της τοπικής μας κοινωνίας, για μια «καθαρή νέα αρχή» του Δήμου Μυτιλήνης.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ενώ η προεκλογική μας εκστρατεία ΔΕΝ στηρίζεται στην συεχή προβολή μέσα απο τα ΜΜΕ και σε τεράστιους οικονομικούς πόρους, όπως κάνουν οι άλλοι συνδυασμοί, έχουμε αυτή την μεγάλη απήχηση στην τοπική μας κοινωνία.

Είμαστε αισιόδοξοι και αισιόδοξες. Στις 26 Μαΐου θα γιορτάσουμε όλοι και όλες μαζί, την πρώτη μας νίκη.

Δείτε το video