ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Πρώτο Θέμα

Εριφύλη Χιωτέλλη: H ελπίδα ξαναγεννιέται.Φτάνει πια με τη μιζέρια και την καθυστέρηση!

“H ελπίδα ξαναγεννιέται. Δεν θα τη χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η μιζέρια και η καθυστέρηση σε αυτόν τον τόπο! Φτάνει πια! Αυτού του τόπου του αξίζει να είναι υπερήφανος. Να είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα! ” είπε, μέσα σε πυκνά χειροκροτήματα, η Εριφύλη Χιωτέλλη στην ομιλία της, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Πυξίδας, την Παρασκευή το βράδυ.

Σε μια μαζική συγκέντρωση, η υποψήφια Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τα βασικά στοιχεία του προγράμματος της, καθώς και τους υποψήφιου Δημοτικούς Συμβούλους της Πυξίδας

“Να φτιάξουμε τον δήμο όπως όλοι και όλες τον θέλουμε”

Με αναφορά στις προτεραιότητες σε όλη την επικράτεια του δήμου Μυτιλήνης, με επίκεντρο τον άνθρωπο,  η υποψήφια δήμαρχος Εριφύλη Χιωτέλλη παρουσίασε χθες τους συνοδοιπόρους της στο ψηφοδέλτιο της «Πυξίδας» κατά τη διάρκεια εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου στην προκυμαία.

Παρουσίασε το όραμά της για έναν δήμο που νοιάζεται για τον πολίτη , που ακούει τους πολλούς,  ένα δήμο ανοιχτό και δημοκρατικό.

Μίλησε για την δυνατότητα που δίνεται πλέον στις τοπικές κοινότητες να σχεδιάσουν το μέλλον τους  χωρίς να χρειάζεται να παρακαλούν το Δημοτικό Συμβούλιο και δεσμεύτηκε ότι αν οι πολίτες την επιλέξουν για δήμαρχο , θα ακούσει , θα συζητήσει , θα συνεργαστεί με τις κοινότητες .

ΕΡΤ Αιγαίου

Ολόκληρη η ομιλία της Εριφύλης Χιωτέλλη