22 Οκτωβρίου 2018 | Επικαιρότητα |

Μία η «γραμμή» των ειδησεοκλαστών

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η Συμφωνία των Πρεσπών, η στάση Καμμένου και η ρήση του περί «Μακεδονοκλαστών» και η σχετική σπέκουλα για κυβερνητική κατάρρευση, οι διαμαρτυρίες των μαθητών στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, η υπόθεση Κασόγκι, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο…

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν… είδαν ή πέρασαν στα ψιλά…

 

ΥΠΟΙΚ: Στο 4,14% το πλεόνασμα, με βάση τους όρους του προγράμματος

Στο 4,14% του ΑΕΠ, ανήλθε πέρυσι το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού, με βάση τους όρους του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. (αναλυτικά)

Γιάννος Παπαντωνίου: Μαραθώνια απολογία, προκλητικές απαντήσεις

Συνεχίζεται επί δέκα ώρες η απολογία του Γιάννου Παπαντωνίου για παράνομες αμοιβές: Έχετε αγνοία του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος, φέρεται να απαντά στους ανακριτές. (αναλυτικά)

«Ο ΣΕΒ παρουσιάζει τις οικονομικές συνθήκες δυσμενέστερες των πραγματικών»

Το υπουργείο Οικονομία με αφορμή το σχόλιο του ΣΕΒ για την πρόσφατη δημοσίευση της Έκθεσης Ανταγωνιστικότητας για το 2018 από το World Economic Forum (WEF). (αναλυτικά)

«Καταργείται η χρέωση Προμηθευτή και του Τέλους Λιγνίτη»

Σημαντικά οφέλη για παραγωγούς, προμηθευτές ενέργειας και νοικοκυριά. (αναλυτικά)

Μείωση του ΦΠΑ στις μουσικές εκδηλώσεις, από το 24% στο 6%, προανήγγειλε η Κ. Παπανάτσιου

Τη σχετική ρύθμιση επεξεργάζεται και θα προωθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα η υφυπουργός Οικονομικών. (αναλυτικά)

Κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος των «Παραπολιτικών»

Σύμφωνα με την Αυγή», κατηγορηματικά διαψεύδουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για δήθεν τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που αφορούσε τον Τέρενς Κουίκ. (αναλυτικά)

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές διώξεις κατά των «μουσικών του δρόμου»

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προ τους υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού με θέμα τις ποινικές διώξεις κατά των «μουσικών του δρόμου». (αναλυτικά)

Σε λειτουργία η online εφαρμογή για τη διακοπή μειώσεων στην κύρια και επικουρική σύνταξη

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ θέτει από σήμερα σε λειτουργία, on line εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως που αφορά στη διακοπή μειώσεων που έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 4051/2012 και του άρθρου πρώτου παρ. ΙΑ υποπαρ. ΙΑ.5 και υποπαρ. ΙΑ.6 του ν. 4093/2012 στην κύρια και την επικουρική σύνταξη. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news: Κατασκευή της οδού 25ης Μαρτίου στον Δήμο Πετρούπολης

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Στην τελευταία θέση η Ελλάδα ανάμεσα σε 38 χώρες σε έρευνα για την αξιοπιστία των ΜΜΕ

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για την έρευνα του Pew Research σχετικά με την αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ. (αναλυτικά)

Νεκρά δύο παιδιά στο τραγικό ναυάγιο ανοικτά της Κω

Το πλοιάριο που μετέφερε μετανάστες βυθίσθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τη δυτική ακτή της Τουρκίας, κοντά στο Μποντρούμ (Αλικαρνασσός). (αναλυτικά)

La Tribune: Οι Βρυξέλλες δεν απαιτούν από την Ελλάδα να κόψει τις συντάξεις

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς μείωση στις συντάξεις μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας», δήλωσε ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «επιτυχία», τονίζει η γαλλική εφημερίδα. (αναλυτικά)

Ξεκίνησε η δίκη των Σκουριών

Με καταθέσεις μαρτύρων ξεκίνησε η δίκη για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», το Φεβρουάριο του 2013, στις Σκουριές Χαλκιδικής, υπόθεση για την οποία κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 21 κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας. (αναλυτικά)

Ξεκινά άμεσα νέα δράση του ΕΣΠΑ χρηματοδότησης ΜμΕ για την επιχειρηματική αξιοποίηση αποβλήτων

Άμεσα θα ξεκινήσει από το ΕΣΠΑ νέα δράση, που έχει στόχο την παραγωγική και ανταποδοτική αξιοποίηση των πάσης φύσεως αποβλήτων υπό το πρίσμα της κυκλικής οικονομίας και της αρχής «Μη σπαταλάς ότι είναι χρήσιμο (reduce, recycle, reuse)». (αναλυτικά)

Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για 22.532 μαθητές

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει για τη μετακίνηση μαθητών. (αναλυτικά)

Print Friendly, PDF & Email