21 Οκτωβρίου 2018 | Της μέρας τα καμώματα... |

Γιατί έφυγε «σκασμένος» από τη Μυτιλήνη, ο «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο»

«Θα σας πάρει ο διάολος τα ρέστα», είπε ο «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο» δηλώνοντας «σκασμένος» και «ξενερωμένος» με την «συμπεριφορά των Μυτιληνιών» που δεν …στήριξαν την πρωτοβουλία του, γιατί όπως είπε «οι περισσότεροι στο νησί είναι αμέτοχοι».

Τελικά δεν κατάφερε να τοποθετήσει τον «πραγματικό» Σταυρό, ο, κατά το πρώτο θέμα «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο»  γιατί όπως και ο ίδιος δήλωσε σε …live μέσω του fb «το να πνίγεσαι και να θέλω να σε σώσω και συ να μη μου δίνεις το χέρι σου δεν φταίω εγώ, σηκώνομαι και εγώ και φεύγω και πνίξου μονάχος σου…»! (ή κάπως έτσι)

Οπως έγινε γνωστό, το Σάββατο το μεσημέρι, ομάδα ακραίων της πόλης, μεταξύ των οποίων και ο «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο» επιχείρησαν να ρίξουν… τα μπετά στην περιοχή του Απελή, προκειμένου να στήσουν έναν σταυρό «10 μέτρα ψηλό και 5 μέτρα πλάτος».

Ομως, λίγο που το «έργο» το σταμάτησε η αστυνομία, λίγο που τελικά ενώ ο «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο» μάλλον περίμενε …εκατοντάδες να τον συνδράμουν και τελικά πήγαν μόνο «25 με 30 άτομα», αποφάσισε να τα …παρατήσει και όπως είπε και ο ίδιος, να πάει να τον στήσει στην Χίο, σε ένα «σημείο δικό του»!

Βέβαια, με δεδομένο ότι όπως ο ίδιος λέει, το σημείο αυτό είναι «περιφερειακά του λιμανιού»ο Σταυρός δεν θα μπορεί «να βλέπει τη Μυτιλήνη», όπως θα ήθελε, αλλά αυτό είναι λεπτομέριες…

«Θα σας πάρει ο διάολος τα ρέστα«, είπε ο «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο» δηλώνοντας «σκασμένος» και «ξενερωμένος» με την «συμπεριφορά των Μυτιληνιών» που δεν …στήριξαν την πρωτοβουλία του, γιατί όπως είπε «οι περισσότεροι στο νησί είναι αμέτοχοι».

Απολαύστε τις δηλώσεις του «εθελοντή πυροσβέστης από τη Χίο» και βεβαίως δεν περιμένουμε καμία συγνώμη από τα κανάλια και τα ΜΜΕ που τις προηγούμενες ημέρες εκθείαζαν «το παλικάρι που έστησε τον Σταυρό»

Print Friendly, PDF & Email