19 Οκτωβρίου 2018 | Της μέρας τα καμώματα... |

Τα fake news κάνουν κακό στον τουρισμό της Λέσβου

«Χριστιανικά σύμβολα στη Λέσβο, που καταστρέφονται από φανατικούς ισλαμιστές», ανακάλυψε το Star, σε πρόσφατο δελτίο του και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση με τη Μυτιλήνη!

Δεν φτάνει που οι διάφορες παραδημοσιογραφικές ιστοσελίδες, παρουσιάζουν την Λέσβο, ούτε λίγο – ούτε πολύ – ως «άντρο φανατικών ισλαμιστών», με όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτές οι «ειδήσεις» μπορεί να έχουν στον τουρισμό του νησιού, έρχονται τώρα και τα επίσημα, μεγάλα, κανάλια να μεγεθύνουν το πρόβλημα.

«Χριστιανικά σύμβολα στη Λέσβο, που καταστρέφονται από φανατικούς ισλαμιστές«, ανακάλυψε το Star, σε πρόσφατο δελτίο του και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση με τη Μυτιλήνη!

«Η μάχη των κατοίκων του νησιού να υπερασπιστούν τα σύμβολα του Χριστιανισμού, που στοχοποιούνται από κάποιους στο όνομα του Ισλάμ, συνεχίζεται» καταλήγει το Star.

Προφανώς και είναι δουλειά του Ραδιοτηλεοπτικό Συμβουλίου να εγκαλέσει τον συγκεκριμένο σταθμό, για την «εγκυρότητα» των ειδήσεων του. Ισως ακόμα και των δικαστικών αρχών.

Ομως είναι εξίσου προφανές ότι οι φορείς του νησιού, ειδικότερα όσοι το τελευταίο διάστημα λένε ότι κόπτονται για την προβολή του νησιού μας, να πάρουν άμεσα θέση!

 

Print Friendly, PDF & Email