14 Ιουλίου 2018 | Editorial |

Η χειρότερη αντιπολίτευση έχει τους τοπικούς εκπροσώπους που της ταιριάζουν

Οργάνωσαν διαδηλώσεις για το ΦΠΑ, μετά κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι «πούλησε το νησί» και τώρα την βρίζουν ότι «είπε ψέματα.»

Οι Γερμανοί μπλόκαραν, έστω και για λίγες μέρες, την τελευταία δόση των 15 δις με πρόσχημα ότι «δεν είχαν ενημερωθεί» για την απόφαση της κυβέρνησης για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά μας.

Αυτό βέβαια με τίποτα δεν εμποδίζει την αναστολή της κατάργησης («για όσο είμαι εγώ πρωθυπουργός» είχε πει ο Αλ. Τσίπρας) αλλά ούτε και την απονομή της τελευταία δόσης.

Έδωσε όμως τη ευκαιρία, στη χειρότερη αντιπολίτευση των τελευταίων δεκαετιών να πανηγυρίζει όπως και την δυνατότητα στα τοπικά παπαγαλάκια της να αισθάνονται για ακόμα μια φορά   «δικαιωμένα».

«Ψεύτες!» Κραυγάζουν…»είσαστε ψεύτες… Οι Γερμανοί δεν συμφωνούν με τη διατήρηση του ΦΠΑ!»

Οι ίδιοι άνθρωποι που αμέσως μετά την ανακοίνωση της διατήρησης των μειωμένων συντελεστών φώναζαν ότι «η κυβέρνηση πούλησε τα νησιά μας, ανταλλάσσοντας τον ΦΠΑ με προσφυγές» τώρα φωνάζουν για τους » ψεύτες που κοροϊδεύουν για ακόμα μια φορά τους νησιώτες».

Από που να τους πιάσεις; Δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να «φύγουν οι μπολσεβίκοι» . Όσο αυτοί δεν φεύγουν τόσο φωνάζουν.

Είναι κρίμα για τη χώρα να έχει τέτοιου επιπέδου αντιπολίτευση. Είναι όμως μεγαλύτερο κρίμα για το νησί μας, αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ακόμα κουμάντο. Γιατί αυτοί είναι που έχουν την εξουσία στη Λέσβο. Οργάνωσαν διαδηλώσεις για το ΦΠΑ, μετά κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι «πούλησε το νησί» και τώρα την βρίζουν ότι «είπε ψέματα.»

Η χειρότερη αντιπολίτευση έχει τους τοπικούς εκπροσώπους που της ταιριάζουν

Print Friendly, PDF & Email