11 Μαΐου 2018 | Της μέρας τα καμώματα... |

Οχι, δεν είναι η Μυτιλήνη ο στόχος. Το μυαλό σου είναι ο στόχος!

Ενας κύριος που δηλώνει «Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού Επικοινωνίας και Διαχείρισης Κρίσεων» και είναι «Υποστράτηγος ε.α.» και ήταν «Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λέσβου» επί Γαληνού, και «Διοικητής του Νοσοκομείου Χίου» (επί ΝΔ), κυκλοφορεί, στη γνωστή για τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΙ ιστοσελίδα,  μια «ανάλυση» με τον τίτλο: «Κι όμως κύριοι έχουμε πόλεμο…», το οποίο συνοδεύεται από το παραπάνω σχεδιάγραμμα.

Οι κ.κ. εκ” των «φορέων», ανησυχούντες για «τον τουρισμό του νησιού«, ας κορνιζάρουν το σκαρίφημα του εν” λόγω κυρίου και ας το αναρτήσουν εις τα γραφεία τους και οι «κραυγάζοντας» για την «κοινωνική ειρήνη» ας φωτοτυπήσουν την «ανάλυση» και ας την διαμοιράσουν εις τους πελάτες τους.

Αυτό που ουσιαστικά ισχυρίζεται ο, εν” λόγω, «απόστρατος σύμβουλος», πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λέσβου (επί Γαληνού) και πρώην διοικητής του νοσοκομείου Χίου (επί Ν.Δ.) είναι ότι,  από τους πάνω από 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν από το νησί τα τελευταία 3 χρόνια, οι 992.000 πήγαν στην Ευρώπη για να την καταλάβουν και οι υπόλοιποι 8.000 έμειναν εδώ για να μας αλλάξουν τον πολιτισμό και όλο αυτό είναι ένα σατανικό σχέδιο της Τουρκίας με την οποία, έτσι, είμαστε ήδη σε πόλεμο!

Βέβαια, όπως ευφυώς σχολιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα: «το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει μέχρι τώρα: 300.000 νεκροί μόνο στην Συρία. Η παραγωγή κατά 80% κάτω, 3 στους 4 δυνάμενους να εργασθούν άνεργοι . Πόλεις και χωριά ισοπεδωμένα. Μήπως τους στοιχίζει ακριβά ο εποικισμός της Λέσβου; ή είμαστε πανέτοιμοι για την βλακεία που λέει και ο ποιητής«

Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε, μόνο με τις «γραφικότητες», ενός «απόστρατου συμβούλου»

Πρόκειται για συνειδητή διασπορά ψεμάτων με την μορφή «σοβαρών αναλύσεων».

Υπάρχουν δυστυχώς συμπολίτες μας που όλα αυτά τα παίρνουν στα σοβαρά και όσο, η τοπική μας κοινωνία, δεν απομονώνει αυτά τα φαινόμενα, τότε τα πράγματα θα γίνονται συνεχώς και δυσκολότερα για όλους μας!

Print Friendly, PDF & Email