17 Ιανουαρίου 2018 | Επικαιρότητα |

Ούτε «σάλος», ούτε «ντροπή». Ενα απλό αυτοσχέδιο γλέντι των εργαζομένων

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών των κοινωνικών δικτύων για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε δημοσιογραφικά αυτή η «είδηση» με την συντριπτική πλειοψηφία όσων σχολιάζουν να είναι με το μέρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ανακοίνωση για την «είδηση» του αυτοσχέδιου γλεντιού που έκαναν την πρωτοχρονιά εργαζόμενοι στο Βοστάνειο και την έκταση που αυτό πήρε μέσα από τοπικά αλλά και εθνικά ΜΜΕ, έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του νοσοκομείου Α. Ζερβού.

«Αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας την Τρίτη 16/1/2018 για περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου σας γνωρίζουμε ότι αυθημερόν με την γνωστοποίησή του διατάχθηκε στα πλαίσια αρμοδιότητας μας, διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθηθεί με διαφάνεια η προβλεπόμενη διαδικασία» λέει η διοικήτρια στην ανακοίνωσή της.

Επίσης, στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ, μίλησε, σχετικά με το θέμα, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Βοστάνειου Μ. Ζερβού

Η Μ. Ζερβού χαρακτήρισε το γεγονός ως «ένα ατυχές γεγονός, σε λάθος μέρος».

«Είχανε και αυτοί οι άνθρωποι το δικαίωμα, αυτή την μέρα να γλεντήσουν. Θα ήταν πρόβλημα εάν υπήρχαν ασθενείς…» είπε η Μ. Ζερβού. «Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν καθημερινά ένα πολύ μεγάλο αγώνα.. κάθε μέρα δίνουν τη μάχη» συμπλήρωσε η Μ. Ζερβού «

Οι αντιδράσεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα

Πάντως, έντονες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών των κοινωνικών δικτύων για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε δημοσιογραφικά αυτή η «είδηση» με την συντριπτική πλειοψηφία όσων σχολιάζουν να είναι με το μέρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

 

Print Friendly, PDF & Email