21 Ιουλίου 2017 | Της μέρας τα καμώματα... |

Εμείς που «κουνάμε το δάκτυλο…»

Λάβρο, για ακόμα μια φορά κατά της κυβέρνησης το γνωστό ιστολόγιο, που κάθε φορά που πιάνεται στα πράσα να αναπαράγει μούφες, όπως έκανε με τις γνωστές φωτογραφίες από τους «200 άστεγους της Βρίσας», φωνάζει ότι …του «κουνάμε το δάκτυλο»!

Λάβρο, για ακόμα μια φορά κατά της κυβέρνησης το γνωστό ιστολόγιο, που κάθε φορά που πιάνεται στα πράσα να αναπαράγει μούφες, όπως έκανε με τις γνωστές φωτογραφίες από τους «200 άστεγους της Βρίσας», φωνάζει ότι …του «κουνάμε το δάκτυλο«!

Και καλά, για το πρώτο μέρος του τίτλου, που έχει βάλει στο άρθρο που αναπαράγει, πώς ακριβώς το φαντάζεται; Οταν το 80% των σπιτιών του χωριού έχει γκρεμιστεί, που θα έμεναν οι άνθρωποι;

Αλλά για το δεύτερο μέρος, αυτό το «πανί με πανί» που αφορά τα 580 ευρώ του προνομιακού επιδόματος και το οποίο μάλλον του έδωσε τη δυνατότητα να …. ξεσπαθώσει για τις «ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης», γιατί δεν ρωτάει την …πληροφοριοδοτριά του μέσα στον δήμο;

Σίγουρα αυτή θα γνωρίζει το γιατί, δυο βδομάδες τώρα που ο Δήμος Λέσβου έχει τα χρήματα στα ταμεία του, ακόμα δεν τα έχει μοιράσει στους δικαιούχους.

Τι…μόνο για να λέει «πικρές αλήθειες» θα την ρωτάει;

Print Friendly, PDF & EmailΣτην ίδια ενότητα