ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης 4/7/2017

Λίγο απ’ όλα και στα σημερινά πρωτοσέλιδα. Το προβάδισμα της  χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία εξανεμίζεται από τις διαφορετικές οπτικές υπό τις οποίες τη διάβασαν οι διάφορες εφημερίδες, με βασικά δύο κατευθύνσεις, τη μία που εκφράζουν οι (ουσιαστικά κοινής ιδιοκτησίας) Ελευθερία και Νέα, και την άλλη που εκφράζουν οι Αυγή και ΕφΣυν.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Χάος στις δηλώσεις των αγροτών! /Υπέρογκες χρεώσεις και αλαλούμ στα εκκαθαριστικά! Σε απόγνωση και οι λογιστές”

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ” Καμμένος Gate /Τραγική εμφάνιση στη Βουλή για τις ‘στενές επαφές’ με τον ισοβίτη – Μητσοτάκης: Να γίνει εξεταστική”

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Κάτω από τη …βάση οι βάσεις των Πανελλαδικών /Μεγάλη βουτιά στα μόρια εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, καθώς χιλιάδες υποψήφιοι έγραψαν κάτω από 10″

ΕΣΤΙΑ: “Αθλιότητες χωρίς τέλος! /Αιδήμων σιγή Τσίπρα, νίκη Κυριάκου”

Η ΑΥΓΗ: “Αδέξια…ακροδεξιός /Αυτογκόλ Μητσοτάκη στη Βουλή έπειτα από μεγάλη προσπάθεια”

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Άργησε, αλλά έμαθε τι είναι η Χ.Α.! /Ο Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε επιτέλους τη Χρυσή Αυγή ‘νεοναζιστική'”

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ” Μετά τα σκουπίδια, μπλόκο στον πολιτισμό /Από συμβασιούχους”

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “Ακάλυπτες επιταγές στο λαό για “δίκαιη ανάπτυξη”… /Συζήτηση στη Βουλή με θέμα την οικονομία”

ΤΑ ΝΕΑ: “Χαμένος στο Διάστημα /Τσίπρας σε γραμμή Καμμένου-Πολάκη ”

KONTRA NEWS: “Τι λέει ο αδελφός του Σημίτη για το έμβασμα του 1,5 εκ. /Από κόσκινο περνούν οι ελεγκτικές αρχές τον επίμαχο λογαριασμό”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Ανοίγει η αγορά υδρογονανθράκων /Υπεγράφη από τα συναρμόδια υπουργεία η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Ιόνιο”