19 Ιουνίου 2017 | Επικαιρότητα |

Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 19/6/2017

Όπως σχεδόν κάθε Δευτέρα (όταν τουλάχιστον δεν έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό νωρίς το σαββατοκύριακο), τα πρωτοσέλιδα παρουσιάζουν εξαιρετική ποικιλία. Αν πρέπει κανείς να ανακαλύψει μια κοινή συνισταμένη, αυτή είναι μάλλον η συνεχιζόμενη μνημονιακή ασφυξία…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: « Άγριο κυνήγι σε όλα τα ακίνητα /Επιθεωρήσεις για παρανομίες σε κάθε κτήριο και επανέλεγχος μετά από 5 χρόνια»

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: «Νέο χάος με τις επικουρικές /Ακυρώνουν όσες εκδόθηκαν από 1ης Ιανουαρίου 2015 – Θα ζητηθεί και επιστροφή χρημάτων»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ποιοι βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα 62 /Τα όρια ηλικίας και τι ισχύει για όσους κάνουν αίτηση φέτος και το 2018″

ΕΣΤΙΑ: «Νέο Ντενκτάς “χρίει” ο Γιλντιρίμ στην Θράκη /Ο υιός Σαδίκ και η συγκέντρωση 5.000 μουσουλμάνων»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Βρόμικο παιχνίδι με τα σκουπίδια /Μπλόκο από το Ελεγκτικό Συνέδριο σε 15.000 συμβασιούχους των Δήμων»

ΤΑ ΝΕΑ: «Απολογία μετά τα πανηγύρια /Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς – Θέλουν να ξεχάσουν τον εφιάλτη του Eurogroup αλλά η αντιπολίτευση επιμένει στα αποκαλυπτήρια»

KONTRA NEWS: «Έμφραγμα στις τράπεζες απο τις κατασχέσεις λογαριασμών /Ένα εκατ. κατασχετήρια για χρέη σε Δημόσιο και Ταμεία οδηγούν σε ομηρία το μισό πληθυσμό»

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πάνω από 30 δισ. ο στόχος για τους έμμεσους φόρους /Τα πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% προϋποθέτουν αύξηση της απόδοσης της έμμεσης φορολογίας κατά 3,5 δισ. ετησίως από φέτος»

Print Friendly, PDF & Email/ Editorial

Σταθερό μέτωπο

/ Γραφές

Η μεγάλη μπλόφα

Στην ίδια ενότητα