19 Ιουνίου 2017 | Γραφές |

Τα υλικά από τα κατεστραμμένα σπίτια μας να είναι η κοινή μας περιουσία.

Mε αυτά να χτιστεί στο μέλλον κάθε δημόσιο κτίριο αλλά και κάποια από αυτά να ενσωματωθούν στα νέα ιδιωτικά κτίρια με τέτοιο τρόπο που να θυμίζουν την προέλευση τους και την μορφή του οικισμού όπως ήταν μέχρι την 12 Ιουνίου 2017.

Σε λίγες λοιπόν μέρες, η Βρίσα θα πρέπει να ανοίξει για τους κατοίκους της…

Τα υλικά από τα κατεστραμμένα σπίτια μας πρέπει να αποτελέσουν από δω και πέρα την κοινή μας περιουσία.

Τάχιστα όλα να μεταφερθούν σε ενδεδειγμένο χώρο απόθεσης και σαν κοινό περιουσιακό στοιχείο μας με αυτά να χτιστεί στο μέλλον κάθε δημόσιο κτίριο αλλά και κάποια από αυτά να ενσωματωθούν στα νέα ιδιωτικά κτίρια με τέτοιο τρόπο που να θυμίζουν την προέλευση τους και την μορφή του οικισμού όπως ήταν μέχρι την 12 Ιουνίου 2017.

Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω από το τι νιώθουμε δικό μας. Ας δούμε τον εαυτό μας σαν μέρος μιας ομάδας και μιας κοινωνίας με κοινή περιουσία τα μπάζα μας !!! Μέσα από τα μπάζα αυτά ας ξεπηδήσει η συλλογική συνείδηση και ας γίνει το brant name του νέου οικισμού μας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση πρόκρισης διαφορετικής αντίληψης και ιδιοκτησιακής λογικής τα »κοράκια » γύρω μας καραδοκούν, ενώ ο κίνδυνος να γίνουμε και μεις »κοράκια» είναι πέρα υπαρκτός .

Ας κάνουμε λοιπόν μια νέα αρχή στην σωστή της βάση….

Print Friendly, PDF & Email/ Editorial

Τολμήστε!

Στην ίδια ενότητα