20 Απριλίου 2017 | Επικαιρότητα |

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Πέμπτη 20/4)

Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησαν η έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας, η διαπραγμάτευση, η ανακοίνωση του υπουργείου υποδομών για την κίνηση στους αυτοκινητόδρομους τη Δευτέρα του Πάσχα…

Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν… βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά…

 

Το πραγματικό φιάσκο της μονταζιέρας και της προπαγάνδας για τους αυτοκινητόδρομους

«Συμπαραστεκόμαστε στον πανικό της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ) και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσής τους…» Με αυτόν τον σκωπτικό τρόπο σχολιάζει το υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα περί «φιάσκου» των εγκαινίων. (αναλυτικά)

 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έταξε τη ΔΕΗ στα συμφέροντα

Χωρίς μισόλογα και περιστροφές – Την… πουλάει όπως είναι επιπλωμένη προσφέροντας: επαναφορά «μικρής ΔΕΗ», πώληση και υδροηλεκτρικών εργοστασίων, 66% ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ, τοποθέτηση στρατηγικού επενδυτή. (αναλυτικά)

Έφη Αχτσιόγλου: Εξαντλούμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την «Καπνική Μιχαηλίδης ΑΕ»

«Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας διενήργησε τρεις διαδοχικούς ελέγχους (Ιούνιος 2016, Ιανουάριος και Μάρτιος 2017) στην εταιρεία, όπου και διαπίστωσε ότι σε 360 εργαζόμενους δεν είχαν καταβληθεί δεδουλευμένα και το επίδομα αδείας, υποβλήθηκαν μηνύσεις και η επιχείρηση προχώρησε σε μερική καταβολή των υποχρεώσεών της». (αναλυτικά)

Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν για το «Μαρίκειο» πού πήγαν;

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε: «Υπάρχει ένα γεγονός που δεν απαντήθηκε ποτέ. Από το βήμα της Βουλής όλο «παρθένες» περνάνε. Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν κάπου πήγαν. Είτε 30 χρόνια είτε 50 είτε 20 (κι αν έχουν περάσει) εγώ θέτω ένα ερώτημα». (αναλυτικά)

 

«Ουδεμία αύξηση των τιμολογίων έχει γίνει από το 2014» διευκρινίζει η ΔΕΗ

«Ουδεμία αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ έχει γίνει από το 2014 και εντεύθεν» ξεκαθαρίζει η ΔΕΗ, με αφορμή, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν αυξήσεις των τιμολογίων της». (αναλυτικά)

Ποινική δίωξη για κακουργήματα κατά Προβόπουλου και Σάλλα για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, σε βάρος του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου, του πρώην προέδρου του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, καθώς και στελεχών των δύο τραπεζών, για ενέργειες που έβλαψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων το 2009. (αναλυτικά)

Κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τις επαναληπτικές εξετάσεις

«Τα παιδιά θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα, διότι αυτό είναι το σωστό με βάση την ισονομία. Δεν μπορούν να εξεταστούν για παράδειγμα σε δύο μαθήματα που δεν μπόρεσαν να δώσουν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διότι αυτό και νομικά σωστό και κοινωνικά δεν είναι δίκαιο» είπε ο Κ. Γαβρόγλου. (αναλυτικά)

Π. Πολάκης: Κλειστές πόρτες υπουργείων είναι το παρόν και θα είναι το μέλλον σας, «κύριε» Παπαχρήστο

Απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», Γιώργο Χρ. Παπαχρήστο: Η σημερινή απάντηση του «έγκριτου» δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου, στο χθεσινό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σχετικά με ανυπόστατο άρθρο του για τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, θα μείνει στην Ιστορία ως υπόδειγμα διαστρέβλωσης και λιβελογραφίας. (αναλυτικά)

 

Αλλάζει το πρόσωπο της Αθήνας

Το σχέδιο «Νέα Αθήνα», που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ανέλυσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος. (αναλυτικά)

 

H εφαρμογή «infogov» είναι πλέον διαθέσιμη για την ενημέρωση των πολιτών

Για να εντοπίσετε την εφαρμογή, εισάγετε αντίστοιχα τη φράση «infogov» στο πεδίο αναζήτησης είτε του «PlayStore», είτε του «AppStore». Στόχος της εφαρμογής είναι να ενημερώνει τους πολίτες για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κυβέρνησης και παράλληλα να αποτελέσει πηγή πληροφοριών για θέματα που απασχολούν τους πολίτες. (αναλυτικά)

Αναβαθμίζεται το Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο)

Στόχος του έργου είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής µέσω της αναβάθμισης του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η εξοικονόμηση πόρων του Δήμου. (αναλυτικά)

Print Friendly, PDF & EmailΣτην ίδια ενότητα