16 Απριλίου 2017 | Της μέρας τα καμώματα... |

Μύρισε το ταιμλαιν μας αρνάκι!

Πως άραγε, διαφορετικά, θα μπορούσαν να καταγράφουν αυτές οι ιστορικές στιγμές, αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα;

 

Είναι εκπληκτικός ο αριθμός των σουβλιστών αρνιών, των εριφίων, των κόκκινων αυγών και των τσουρέκιων που, ανήμερα το Πάσχα, παρήλασαν στα κοινωνικά δίκτυα! Τόσα πολλά που η τσίκνα αναδύεται απο τις οθόνες και η κάψα απο τα κάρβουνα ανάβει τους επεξεργαστές!

Που παλιά, που η μόνη εικόνα της σούβλας που πέρναμε ήταν απο την τηλεόραση, η «δημοσιογραφία του λαού» τα έχει ξεπεράσει όλα! Αρνάκια σε διάφορες εκδοχές, ροδοκόκκινα, λαχταριστά καταναλώνουν άπειρο bandwidth περιμένοντας την κατανάλωση τους.

Οι, οποίες, γκρίνιες απο μερικούς  χορτοφάγους και απο κάποιους άλλους που λυπούνται «τα καημένα τα ζωντανά» δεν φαίνεται να ήταν ικανές να κατευνάσουν τα συναισθήματα της  ευγενούς άμιλλας ανάμεσα στους αρνοσουβλιστές που απορροφημένοι στην τέχνη του «γυρίσματος»  με το άλλο χέρι βγάζουν την «σέλφι» τους για το απαραίτητο ποστάρισμα!

Ενας εκπληκτικά ικανός αριθμός αρνιών και εριφίων φαίνεται οτι καταναλώθηκε, ένας εκπληκτικός αριθμός φωτογραφιών ανέβηκε, την ημέρα του Πάσχα είχαμε μια μικρή αλλά αισθητή κίνηση του δείκτη του ΑΕΠ προς τα πάνω.

Πως άραγε, διαφορετικά, θα μπορούσαν να καταγράφουν αυτές οι ιστορικές στιγμές, αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα;

 

Print Friendly, PDF & Email/ Editorial

Τολμήστε!

Στην ίδια ενότητα