3 Απριλίου 2017 | Κάθε μέρα |

Γ. Πάλλης προς εργαζόμενους στο Μιχαλέλειο: Μη ρίχνετε την ευθύνη στη μόνη κυβέρνηση που έσκυψε πάνω από το πρόβλημμα και προσπαθεί να βρει λύση

Ο βουλευτής με επιστολή του ενημερώνει τους εργαζόμενους για τα πλήρη δεδομένα και την ιστορία της υπόθεσης, η οποία εδώ και καιρό ταλανίζει την τοπική κοινωνία του Πλωμαρίου καθώς και για τις προοπτικές που προδιαγράφονται από εδώ και πέρα.

Επιστολή – απάντηση στους εργαζόμενους στο Μιχαλέλειο γηροκομείο στο Πλωμάρι, έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης.

Σε αυτήν, ο βουλευτής ενημερώνει τους εργαζόμενους για  τα πλήρη δεδομένα και την ιστορία της υπόθεσης, η οποία εδώ και καιρό ταλανίζει την τοπική κοινωνία του Πλωμαρίου καθώς και για τις προοπτικές που προδιαγράφονται από εδώ και πέρα.

Θέτει μια σειρά από ερωτηματικά που ανακύπτουν, σχετικά με την στάση που κράτησαν οι διαδοχικές δημοτικές αρχές και τα αν μέχρι τώρα έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν προκειμένου να μην υπάρξει το πρόβλημμα, ενώ καταλήγει, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους, με τα παρακάτω:

«Αγαπητοί εργαζόμενοι και εργαζόμενες του Μιχαλέλειου η κυβέρνηση αλλά και εγώ προσωπικά  κάνουμε και θα κάνουμε το μέγιστο δυνατό προκειμένου να ξεπερασθεί το πρόβλημα.  Για το λόγο αυτό σας καλώ να επιδείξετε σύνεση και υπομονή προκειμένου να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση.

Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι είναι τουλάχιστον άδικο από την πλευρά σας και από την ηγεσία του Δήμου να επιρρίπτετε την ευθύνης στη μόνη κυβέρνηση που έχει πραγματικά σκύψει πάνω από αυτό το πρόβλημα.

Είμαι βέβαιος ότι όσα περιγράφονται παραπάνω σχετικά με το ιστορικό της περιπέτειας του συγκεκριμένου κληροδοτήματος, σκιαγραφούν ευθύνες και υπεύθυνους και δεν σας είναι άγνωστα.

Το μόνο που μπορώ να προσθέσω κλείνοντας είναι ότι το Υπουργείο και η κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ εύχομαι και ο Δήμος να επιδείξει ανάλογη υπευθυνότητα, προβαίνοντας στις ενέργειες αρμοδιότητάς του.»

Ολόκληρη η επιστολή του Γ. Πάλλη

Μιχαλέλειο Απάντηση Γ. Πάλλης

Οι εργαζόμενοι του Μιχαλελείου γηροκομείου

Τις προηγούμενες ημέρες, στο σύνολο των εργαζομένων στο γηροκομείου, είχε αποστείλει επιστολή στον βουλευτή, με την οποία τον καλούσαν να φροντίσει να κατατεθεί τροπολογία που θα άνοιγε δρόμο για μερική λύση του προβλήματος μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τον προειδοποιούσαν ότι  «έχουν αποφασίσει σε δέσμη μέτρων» για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

170324134543

 

 

Print Friendly, PDF & EmailΣτην ίδια ενότητα