16 Φεβρουαρίου 2017 | Επικαιρότητα |

Εξελίξεις για την Νότια Παράκαμψη. Συνάντηση Γ. Πάλλη με Γ.Γ. Υποδομών

Την διαβεβαίωση ότι θα ξεμπλοκάρουν άμεσα οι αμοιβές και θα ολοκληρωθεί η τοπογραφική μελέτη του κτηματολογίου της νότιας παράκαμψης της Μυτιλήνης, απέσπασε σήμερα ο βουλευτής Γιώργος Πάλλης από τον αρμόδιο για ο έργο Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε.

Η επιμονή του βουλευτή στο να διαφυλαχθεί το έργο φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Σε συνέχεια των συντονισμένων επαφών με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη και κατόπιν με το γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, σήμερα φαίνεται πως κλείδωσε η άμεση έγκριση της ολοκλήρωσης της μελέτης των απαλλοτριώσεων (κτηματολόγιο), γεγονός που θα διασφαλίσει ότι η μέχρι σήμερα δουλειά και πόροι θα πιάσουν τόπο με την υλοποίηση του έργου.

Ο ΓΓ κ. Δέδες ενημέρωσε τον βουλευτή πως άμεσα θα ξεκινήσει και προσπάθεια ολοκλήρωσης και των λοιπών εκκρεμών μελετών που αφορούν την Νότια Παράκαμψη, ενώ γίνονται είδη ενέργειες επανεκκίνησης των εργασιών του δρόμου Σίγρι- Καλλονής.

Τέλος ο ΓΓ ενημέρωσε τον βουλευτή πως πρόθεση της κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι να βοηθήσει περισσότερο την Λέσβο μέσω της έγκρισης επιπρόσθετων έργων.

Print Friendly, PDF & Email/ Editorial

Τολμήστε!

Στην ίδια ενότητα