31 Ιανουαρίου 2017 | Της μέρας τα καμώματα... |

Δεν κόβονται οι συντάξεις των συνταξιούχων αγροτών που συνεχίζουν να καλλιεργούν και να παίρνουν επιδοτήσεις

Τρομοκρατούν τους πολίτες, ειδικότερα τους ηλικιωμένους. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε στα χωριά της Γέρας!

Η απόλυτη διάψευση της μεθοδευμένης κινδυνολογίας με στόχο την τρομοκράτηση των συνταξιούχων αγροτών, που συστηματικά καλλιεργεί ιδίως το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επί μήνες, ήρθε με την διευκρινιστική εγκύκλιο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Πετρόπουλου.

 

Το έχουμε ξαναγράψει: Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και λένε συνειδητά χοντρά ψέματα!

Τρομοκρατούν τους πολίτες, ειδικότερα τους ηλικιωμένους. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε στα χωριά της Γέρας!

Το «μοτίβο» είναι το ίδιο: «Η τη σύνταξη ή την επιδότηση λένε» και βάζουν τους συνταξιούχους αγρότες να τρέχουν να μεταβιβάσουν τα κτήματά τους, για να μην χάσουν, τάχα, την επιδότηση!

Το ξαναλέμε: Καμία ανησυχία δεν πρέπει να διακατέχει τους συνταξιούχους αγρότες του ΟΓΑ για το ενδεχόμενο περικοπής των αποδοχών τους, στην περίπτωση που εμφανίζουν εισοδήματα από αγροτική ενασχόληση.

Επιπλέον: Καμία ανησυχία δεν πρέπει να έχει κανένας συνταξιούχος που μέχρι σήμερα παίρνει επιδοτήσεις, γιατί αυτό που ισχύει για τους συνταξιούχος του ΟΓΑ, ισχύει για όλους τους συνταξιούχους!

Όπως είναι γνωστό από παλιά, συνταξιούχοι άλλων ταμείων, όταν εμφανίζαν εισοδήματα από εργασία ή άλλες δραστηριότητες, η σύνταξη τους μειωνόταν. Αυτό, με τον νέο νόμο για το ασφαλιστικό επεκτάθηκε στον ΕΦΚΑ.

Ομως:

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα περικοπής της σύνταξης στους ήδη συνταξιούχους αγρότες του ΟΓΑ  , που συνεχίζουν να καλλιεργούν και να παίρνουν επιδοτήσεις.

Γενικά: Δεν θα υπάρξει πρόβλημμα περικοπής της σύνταξης στους ήδη συνταξιούχους που συνεχίζουν να παίρνουν επιδοτήσεις από τα χωράφια τους!

Αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει ο κάθε συνταξιούχους που παίρνει και επιδοτήσεις, από την στιγμή που η σύνταξη του Γενάρη (που με βάση αυτά που ισχυρίζονται οι ψεύτες στα χωριά έπρεπε να είναι μειωμένη κατά 60% σε όσους παίρνουν επιδοτήσεις) καταβλήθηκε κανονικά!

Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

Πόσες φορές πρέπει να διαψεύσουμε «επίσημους» και ¨ανεπίσημου φορείς» που γυρνάνε τα χωριά μας και τρομοκρατούν τον κόσμο;

Print Friendly, PDF & EmailΣτην ίδια ενότητα