ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Εκτός από τις “καταπτώσεις βράχων” υπάρχουν και “ψίθυροι”

“Προφανώς διέφυγε στον κ. Βαλσαμίδη, ότι τη γνώμη της κοινωνίας επικαλούμαι” σχολίασε η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Νικολάρα, με αφορμή την απάντηση του αντιπεριφερειάρχη έργων Θ. Βαλσαμίδη (δείτε παρακάτω) σε δημόσια παρέμβαση της, σχετικά με τον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας της περιφέρειας, με αφορμή τις πρόσφατες χιονοπτώσεις.

“Απέφυγε να πιάσει το γάντι που το πέταξα” σημειώνει με νόημα η Μ. Νικολάρα, “προς άρση όχι μόνο των καταπτώσεων αλλά και των ψιθύρων”!

Ολόκληρη η δήλωση της περιφερειακής σύμβουλου Μ. Νικολάρα

Στην απάντησή του – για το έργο των μηχανημάτων της Π.Β.Αιγαίου- ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων κ. Βαλσαμίδης με προτρέπει  να πάρω τη γνώμη της κοινωνίας. Προφανώς του διέφυγε ότι αυτήν ακριβώς επικαλούμαι.

Απέφυγε επίσης να πιάσει το γάντι που πέταξα με την πρότασή μου για μηνιαίο απολογισμό έργου των μηχανημάτων, προς άρση όχι μόνο των καταπτώσεων αλλά και των ψιθύρων.

Όσο για την Πολιτική Προστασία ….Ουδέν νεώτερον

Η απάντηση του Θ. Βαλσαμίδη στην παρέμβαση της Μ. Νικολάρα για την πολιτική προστασία της περιφέρειας με αφορμή τις πρόσφατες χιονοπτώσεις

17.01.2017 - Αξιοποίηση μηχανημάτων Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου για το έτος 2016 (Π.Σ. Μ. Νικολάρα)_signed (1)